Toti avem vise, toti vrem ceva de la viata. Important este: suntem suficient de motivati ca sa si obtinem ce dorim?

Ma vad, pe o pajiste verde plina de flori, intinsa in iarba, cu ochii la cer si visand la tot ce-mi doresc in viata. Intind mana si pot atinge cerul. Las grijile la o parte si imi imaginez cum ar trebui sa fie viata mea.

Oare cati dintre noi nu am fost in situatia de mai sus. Primul pas pe care trebuie sa-l facem este sa visam, sa ne stabilim obiective. Lasa visele sa zboare, nu le incuia in tine.

vise

Sunt oare suficient de puternic ca sa reusesc? Nici nu ar trebui sa ne punem aceasta intrebare, doar este vorba de visele noastre, este vorba de noi, trebuie sa le implinim.

Insa pentru asta trebuie sa luptam putin sau mai mult in functie de cat de mare este visul nostru.

Trebuie sa iesim din zona de confort in care suntem si sa actionam.

Dupa ce am stabilit unde vrem sa ajungem, dupa ce am vizualizat tinta, trebuie sa incepem sa tesem punti pentru a putea ajunge acolo.

Nimeni nu va cere sa dovediti nimic, este doar visul vostru. Nimeni nu va cere sa ajungeti acolo maine, asta tot voi stabiliti in functie de cat de mult va arde acel vis.

Acum avem o tinta ( visul nostru) si puntile pentru a ajuge la ea, oare ce lipseste?

Ajunsi in acest punct, cei mai multi se scufunda, renunta, considera ca visul lor este prea greu de atins.

Oare de ce? Simplu, din acest moment incepe lupta pentru cucerirea pas cu pas, a traseului pe care l-am schitat deja. Daca am vazut calea, de ce nu actionam ca sa ne atingem tinta?

Se poate, insa este nevoie de munca, determinare, perseverenta,  de acel foc care te arde si de impinge inainte centimetru cu centimetru tot mai aproape de telul tau.

Deci, da, este nevoie de munca, nu pica nimic din cer. Este nevoie de determinare. Sa nu ma intoarca nimic din drumul meu, chiar daca intalnesc piedici, chiar daca am sa cad – ma ridic si merg mai departe. Uita-te in spate si vezi de unde ai pornit. Un pas azi, un pas maine te apropie de visul tau.

Tu esti singurul care il poate realiza, pentru ca tu ai toate calitatile necesare: ai visat, ai planificat, actionezi, ai atitudinea si dorinta de a reusi.

Esti puternic, de azi mergi pe drumul catre visul tau!

Vrei sa primesti ultimele noutati si oferte?
Inregistreaza-te in baza noastra de date si primesti automat 2 carti in format electronic!
 
Premium Teaching ofera cursuri acreditate de formare profesionala in domenii precum:
Limba Engleza, Resurse Umane, Dezvoltare Personala, Contabilitate
 

      Inregistreaza-te acum!

*Confidentilitatea datelor este respectata. Nu facem spam!
Inchide fereastra