Compartimentul de resurse umane are un rol important in cadrul oricarei societati comerciale. Cursurile de resurse umane se adreseaza atat celor ce vor sa invete ABC-ul cat si celor ce vor sa aprofundeze cunostintele detinute.

Avand in vedere noile moficari ale legislartie Premium Teaching ofera cursuri actualizate si preponderent practice, cu cazuistica concreta pentru fiecare capitol predat.

Pentru a putea organiza, evidentia, intocmi , etc., tot ceea ce este necesar in cadrul departamentului de resurse umane va invitam sa participati la urmatoarele cursuri:

- Curs Inspector Resurse Umane;

- Curs Manager Resurse Umane;

Cursul Inspector Resurse Umane, va dezvaluie primii pasi din activitatea departamentului de resurse umane si va ajuta sa va organizati eficient activitatea profesionala.

Cursul Manager Resurse Umane, vine sa va ajute sa consolidati cunostintele acumulate la cursul de Inspector Resurse Umane si aduce cu el noi metode de recrutare si selectie de personal dar si metode pentru evaluarea personalului ( obligatorie confrom Codului Muncii).
La sfarsitul fiecarui curs se obtine o diploma  autorizata   de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

 

Vrei sa primesti ultimele noutati si oferte?
Inregistreaza-te in baza noastra de date si primesti automat 2 carti in format electronic!
 
Premium Teaching ofera cursuri acreditate de formare profesionala in domenii precum:
Limba Engleza, Resurse Umane, Dezvoltare Personala, Contabilitate
 

      Inregistreaza-te acum!

*Confidentilitatea datelor este respectata. Nu facem spam!
Inchide fereastra