In anul 1939, August Scriban definea contabilitatea in “Dictionaru Limbii Romanesti” astfel:

“contabilitate f. (fr. comptabilite). Stiinta de a tine socotelile in regula. In special, tinerea socotelilor unei administratiuni. Birou in care se fac aceste socoteli. Contabilitate simpla, cand negustoru nu stabileste decat contu furnizorilor sau cumparatorilor lui, iar contabilitate dubla atunci cand contu furnizorilor sau cumparatorilor e balantat in conturile pe care le tine si furnizoru in acelasi timp.”curs-fiscalitate

Pentru ca dorim sa aducem  in timpurile moderne contabilitatea, Premium Teaching va invita sa parcurgem impreuna urmatoarele cursuri de contabilitate:

 

Cursurile sunt autorizate de Ministerul Muncii si Educatiei.

Cursul de Contabilitate Primara deschide poarta catre acest frumos domeniu. Este primul din seria de cursuri contabilitate, reprezentand ABC -ul specializarii.

Cursul de Contabilitate Financiara, dezvaluie secretele inregistrarilor contabile pentru fiecare clasa de conturi, intocmirea balantei si a situatiilor financiare importante pentru fiecare societate.

Cursul de Fiscalitate, ne invata cum se calculeaza conform Codului Fiscal toate impozitele si taxele ( TVA, impozit pe profit, cheltuieli deductibile, cheltuieli nedeductibile, etc)

Vrei sa primesti ultimele noutati si oferte?
Inregistreaza-te in baza noastra de date si primesti automat 2 carti in format electronic!
 
Premium Teaching ofera cursuri acreditate de formare profesionala in domenii precum:
Limba Engleza, Resurse Umane, Dezvoltare Personala, Contabilitate
 

      Inregistreaza-te acum!

*Confidentilitatea datelor este respectata. Nu facem spam!
Inchide fereastra