CONCURS: Castiga o Tableta acum!

concurs tableta e-boda

Considera-te inscris daca ai urmat acesti 3 pasi simplii:

2Fi prietenul nostru pe Facebook!

3 Share la prietenii tai: click aici

 

1Inscrie-te la newsletter!

Vei primi lunar oferte si discounturi de la Premium Teaching! Nu facem spam si iti respectam confidentialitatea datelor trimise.-Tableta se va acorda prin tragere la sorti in momentul in care pagina noastra de FACEBOOK ajunge la 2000 de LIKE-uri

-Finalizarea inscrierilor si extragerea castigatorului se va face pe pagina de concurs de pe site si pe pagina de Facebook

 

Regulamentul oficial

A. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul este Premium-Teaching.ro (S.C. Premium Teaching SRL) cu sediul in Str. Aleea Arinis, nr. 1, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/1889/2012, CIF: 29811361.

B. DREPTUL DE PARTICIPARE

Pot participa la acest concurs toate persoanele de cetatenie romana, indiferent de sex sau religie, cu varsta peste 18 ani, mai putin angajatii Premium Teaching SRL si ai firmelor colaboratoare implicate in derularea concursului.

C. DURATA CONCURSULUI

Concursul se desfasoara pana cand pagina noastra de FACEBOOK ajunge la 2000 LIKE-uri.

D. PRINCIPIUL DE FUNCTIONARE

Participantii sunt invitati sa parcurga 3 pasi simpli:

– Sa se inscrie la Newsletterul Premium Teaching

– Sa dea Like paginii de Facebook Premium Teaching

– Sa dea Share postarii cu anuntul concursului de pe Facebook

E. CONDITII NECESARE PENTRU A FI VALIDAT CASTIGATORUL

1. Adresa de email cu care te-ai inscris la newsletter sa fie reala pentru a te putea contacta.

2. Castigatorul are un cont Facebook, si a dat Like  si Share pe pagina Facebook Premium Teaching, inainte de incheierea concursului.

F. EXTRAGEREA CASTIGATORULUI

Concursul se incheie in momentul in care pagina de Facebook ajunge la 2000 Like-uri.

Extragerea castigatorului se face in ziua urmatoare anuntarii finalizarii inscrierilor

Castigatorul este anuntat prin e-mail si pe pagina de Facebook a companiei Premium Teaching. Acestia sunt asteptati la sediul companiei pentru a ridica premiul.

In cazul in care nu a fost posibila identificarea castigatorului sau acesta nu a indeplinit conditiile descrise mai sus se va acorda premiul urmatorului castigator extras.

Prin inscrierea in aceast concurs toti participantii isi dau acceptul, fara alte pretentii materiale sau de orice alta natura, ca in cazul in care castiga premiul sa le fie folosit numele in popularizarea concursului si in toate anunturile publice legate de acest concurs.

G. PREMIUL

1 Tableta E-BODA Impressed E1 : cu procesor cortex A8, 1 GHz, Android 4.o

tableta e-boda cutie

H. DIVERSE: EXCLUDERI. REZERVE. FRAUDE.

Sunt interzise postarile injurioase sau care nu au legatura cu concursul, societatea organizatoare avand dreptul de a sterge orice astfel de postari.

Societatea Facebook nu este asociata in nici un fel cu acest concurs si nu este responsabila pentru administrarea sau continutul acestuia.

Intentia de frauda a oricarei persoane pentru obtinerea premiului va atrage dupa sine anularea premiului obtinut si suportarea rigorilor legii, societatea organizatoare urmand a prezenta aceste cazuri spre cercetare catre organele de politie.

In cazul in care, in urma unor verificari ulterioare, se constata ca una sau mai multe reguli de participare nu au fost respectate, premiul acordat se anuleaza.

Daca premiul a fost deja atribuit, el va fi restituit in 3 zile lucratoare sub sanctiunea aplicarii de penalitati de 5% pe zi de intarziere, valoarea penalitatilor putand depasi suma asupra careia este calculata.

I. CONFIDENTIALITATEA DATELOR SI DREPTURILE DE IMAGINE

Organizatorul garanteaza drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin inscrierea la newsletter sunt de acord sa primeasca informatii legate de ofertele Premium-Teaching.ro

Participarea la aceasta promotie implica acceptul castigatorilor ca numele si imaginea acestora sa fie facute publice si folosite de catre organizator in scopuri publicitare. [/tab] [tab title=”Premii”]
1 Tableta E-BODA Impressed E1 : cu procesor cortex A8, 1 GHz, Android 4.o

tableta e-boda cutie

 

Castigatori

Castigatorul concursului Castiga o TABLETA acum, va fi afisat in momentul in care pagina de FACEBOOK Premium teaching ajunge la 2000 Like-uri:

 

Vrei sa primesti ultimele noutati si oferte?
Inregistreaza-te in baza noastra de date si primesti automat 2 carti in format electronic!
 
Premium Teaching ofera cursuri acreditate de formare profesionala in domenii precum:
Limba Engleza, Resurse Umane, Dezvoltare Personala, Contabilitate
 

      Inregistreaza-te acum!

*Confidentilitatea datelor este respectata. Nu facem spam!
Inchide fereastra